Головна » 2017 » Октябрь » 27 » Новинки українських видавництв: 8 теплих книжок
05:31
Новинки українських видавництв: 8 теплих книжок

Жовтогаряча веселка охопила ліси та парки. Звісно, холодно, звісно похмуро. Але яка довкола краса. А ще приємніше, всістися з відповідною книгою, закутатись у плед і читати, багато читати. Головне, ще чай не забудьте. Що читати? Для цієї пори романтика, натхнення і мотивація саме те, що нам потрібно. Українські видавництва потішили своїх читачів на славу, і випустили чимало цікавинок.


 

074-6x9-Books-Scattered-Table-Mockup-COVERVAULT

«Шпинат для мізків», «Імбир для душі», «Мигдаль для серця» Ірини Мацко (Фоліо)


32 історії, що виглядають як рецепти. Тут і час приготування, і розмір порцій. Цікаво, правда ж? Смачні назви та поживні думки. Дуже теплі та позитивні книжки. Якраз для читання в осінні вечори. Авторка з найдобрішими мотивами пише про свої пригоди, щоб потішити читача та наповнити його день комплексом насолоди.


 

 

«Щось таке як любов» Зої Казанжи (Видавництво Старого Лева)


У цій книзі, люди часто впізнають себе. Бо тут як і у житті є все: стосунки, справжні почуття та реальні персонажі. Читач може зауважити, що тут багато деталей, чим і пізнається неперевершена Зої. Взагалі, книга писалася не як книга, а тексти для Facebook. Авторка виплескує свої думки, емоції та почуття саме туди. А вже згодом склеює усе докупи і пише далі. Тому це так глибоко і життєво.


1

«Правда» Пратчетт Террі (Видавництво Старого Лева)


Книга присвячується шанувальникам якісного фентезі та гумору. Роман із циклу творів із серії «Дискосвіт» . Хто як не Пратчетт демонструє цікаві стилістичні прийоми та майстерну сатиру. Читаєш і насолоджуєшся. Тут і елементи казки, цікаві метафори та незабутня гра слів. Краще за британця про гумористичне фентезі вам не розповість ніхто. Тому не забудьте прочитати.


Безимени-1-15-792x509

«Чудовий ранок. Як не проспати життя» Гела Елрода (Наш Формат)


Книга, що навчить вас прокидатися вдосвіта і встигати робити цілу купу справ. Мотивує, правда? Автор влучно пояснює, що опиратися життю не варто, потрібно іти сміливо до цілі та радіти кожному дню. Книга для тих, хто прагне удосконалюватись та реалізувати власний потенціал. Якщо вам потрібна порція мотивації, то обирайте саме мотивацію від Гела Елрода.


 

«Прислуга» Кетрін Стокетт (Клуб Сімейного Дозвілля)


Роман, що запам’ятається вам надовго. Авторка настільки яскраво продемонструвала всі реалії 60-тих років, що починаєш розуміти, книга не стільки про расову нерівність, як про нерівність взагалі. Усі бар’єри у нас у головах, їх ставлять люди, щоб бути вищими рангом, хоча ніхто не розуміє, що усі ми рівні, і тільки наші вчинки показують, хто кращий, а хто ні. Таку книгу треба мати в своїй домашній бібліотеці.


 

«Про письменство» Стівен Кінг (Клуб Сімейного Дозвілля)


Якщо хтось нас має вчити, то тільки легенда жахів. Стівен Кінг точно має право роздавати поради, рекомендації та коментарі. Як створити якісний текст, як писати і з чого почати, все зібрано тут. Крім того, Кінг розповів як він формувався як письменник. А це дуже цікаво почитати. Як каже автор: «треба багато читати і багато писати…» тому читати багато можете почати саме з цього =)

http://blog.yakaboo.ua/8-teplykh-knyzhok-dlya-harnoyi-kompaniyi-osinnoho-vechora/

Категорія: Що почитать? | Переглядів: 495 | Додав: Галина | Рейтинг: 0.0/0